søndag 13. februar 2011

Apporttrening og hundetreff

I helga har vi trent litt apport. Lenge siden sist, men på tross av det kom vi dithen at jeg fikk kjedet sammen hele øvelsen fra utgangsstiling, kaste apporten, hente apporten på kommando, tilbake i utgangsstilling og avlevering. Tidligere har jeg delt opp øvelsen, men når Melba var såpass giret som hun var, så kjørte vi på og kom jo lengre på vei enn hva planen var når jeg begynte økta.

I går hadde vi pinschertreff. Det var fem hunder som møtte opp, men siden to av hannhundene røk i tottene på hverandre etter ett kvarter, og en av dem måtte avgårde til veterinæren for å sy ei flerre under øyet, ble vi ikke så mange som gikk tur. Melba og jeg gikk en ekstra runde med Stefan og Simba etter at de andre var dratt, så Melba fikk seg en god tur likevel.

Og i dag har vi vært på hundetreff i to timer. Første runden gikk vi sammen med tre andre hunder, men på runde nummer to var vi 10 hunder totalt. Med to schäfere, en dalmatiner, to labradorer, en whippet, en springer spaniel, en dobermann og en leonberger, så lille Melba ut som den ene feilen blant alle de andre store hundene, hehe... Flinke jenta mi som kan være sammen med alt mulig av hunder! Selv når det er noen som er litt vel bøllete og intense, så går det kjempebra. Melba demper de andre når de blir for voldsomme og tar de ikke de signalene så sier hun i fra på en tydeligere måte. Deilig å ha det sånn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar