mandag 30. april 2012

En uke til med Strike


Tiden går og Strike er snart like høy som Melba. Det er nesten så vi ser at han vokser fra dag til dag og nå er det nok ikke lenge til Melba ikke kan hoppe opp i sofaen når hun vil unna valpetenner lengre. Men tross en til tider plagsom lillebror, så har hun mye moro og glede av han også og de leker og koser seg sammen. Når Strike har vært med på jobb og vi kommer hjem igjen til Melba er hun nesten like glad for å se han igjen som å se oss og det er godt å se at enebarnet er tilfreds med sin nye tilværelse som storesøster. ;)

Strike syns det er interessant å se på TV. Kanskje plukker han opp noen av tipsene til Leslie McDevitt?
Etter å ha sett på Control Unleashed er det godt med litt hvile

Melba slapper også av

Siden sist har Strike og vi sagt farvel til krøllene hans. Det var vemodig og ga oss litt vondt i magen og midtveis angret vi oss noe fryktelig. Han var jo så utrolig fin med mye pels! Men vår i Nord-Norge er noe herk, det er våt snø, søle og vanndammer i halvannen måned før man kan gå noenlunde tørrskodd og det fikk Strike erfare. Han var våt og sølete etter hver runde vi hadde vært ute og når gradestokken i tillegg ikke viser mer enn noen få grader så sier det seg selv at det ikke er noen god kombinasjon, og særlig ikke når man er ute 8-10 ganger daglig og bare er en liten bebis. Det ble mye styr med å skylle og tørke pelsen og når vi hadde vært noen steder var det full fart hjem og få han tørr og varm, for han frøs jo så fort han sto stille eller ble lagt i bilen.Til å begynne med var det fryktelig rart å se han med kort pels, men vi har vel vent oss til det på ett vis.

Kort pels, men fortsatt like søt

Bamser er kult og  her har Strike sikret seg ett par stykker

Ellers så har vi jobbet endel med target de siste dagene og vi har også begynt å trene på boksen. Boksen har vi hatt fire økter på, og etter de fire øktene så har vi fått flyt på det å gå opp på boksen og Strike går i tillegg rundt med bakparten når jeg går. Neste steg er at han skal gå mens jeg står i ro, foreløpig tripper han når jeg står i ro, så han skjønner at det har noe med å røre seg å gjøre. :)

Vi har også vært flere turer på stranda og den ene dagen hadde jeg videokamera med og fikk foreviget mine sto må stoltheter:

I helga har vi hatt besøk av Dag-Jostein sin mor og bror og vi har også vært på besøk hos naboen og deres fire barn. Sosialisering med folk går som en lek og mennesker i alle aldre og fasonger, hundevante og mindre hundevante (som gjør rare ting som Melba ville likt heller dårlig) faller i smak hos Strike. Han er veldig tillitsfull og sosial og veksler mellom å ta kontakt for kos/oppmerksomhet og  lek, alt etter humøret. Dog er det sjelden han har tid å kose over tid annet enn når han er trøtt, så det gjelder å snike seg til litt kos de gangene man ser det er rom for det. ;) For det meste blir man bitt i ører, nese og fingre og han henger seg fast i genser og hår eller alt annet som går an å henge fast i. 

Her er forøvrig en film av Melba og Strike som leker:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar