søndag 12. august 2012

Sommeren over for i år

Sommerferien er over og hverdagen har innhentet oss for lengst. Miljøtrening og turer har det blitt masse av i ferien og litt lektrening, men øvrig trening har det blitt lite av. Vi har vært i feriemodus alle som en, men hundene har kost seg med turer og feriebesøk så de har nok vært fornøyde med ferien sin likevel.
Miljøtrening i båthavna



Fine Strike og Melba
Den lengste ferieturen i år for de firbeinte gikk til Sverige og Luleå og det ble mange, lange timer i bil på få dager. Men de er eksemplariske i bilen og den ellers så aktive Strike legger seg langflat straks burdøra lukkes. Ingen sak å reise på bilferie med slike hunder!

I Sverige ble det hotellopphold, rusleturer i byen, piknik langs elvebredden og en tur til Boden hvor Strike fikk leke med jaktlabradoren Neo som er ett par uker eldre enn han. Etter Sverige-turen fikk hundene noen dager sammen med mine foreldre i Nordreisa mens vi reiste til Bergen og Oslo på Bruce Springsteen-konsert. Første gang vi var borte fra Strike, så litt rart var det, men hundepasserne hadde bare godt å si om de firbeinte  som oppførste seg eksemplarisk både på jobb (kontorhunder), hjemme og på tur. Strike sjarmerte gjester som kom på besøk og de som satt rundt lunsjbordet når han var med på jobb. Alltid like glad, lille Strike!

Det har også blitt ett par fjellturer i ferien og Strike har vært med på sine første joggeturer (korte vel og merke), noe han syns er stas. Joggeturer og fjellturer blir det nok flere av i løpet av høsten også, i tillegg til at lydighetstreningen skal i gang for fullt. Vi skal nok få tiden til å gå!! :)

Topptur i tåke, men herlig tur likevel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar