onsdag 21. juli 2010

Kennelsamling 2010

Torsdag reiste Melba og jeg til Melbas oppdretter, Anne-Grethe, på Nesflaten. Etter en lang reise ble det kos og lek med Love sine fem valper når vi endelig kom frem. Og det var jammen meg en herlig og trygg gjeng som møtte meg og klatret opp i fanget før jeg omtrent rakk å sette meg ned. Melba hilste også på de små og vekslet mellom å invitere til lek og å overse/dempe. Ikke så greit å vite om man skal leke med sånne små valper, stå i ro slik at man ikke tråkker på dem, hoppe unna når de kommer mellom bena og under magen eller overse slik at de ikke syns man er skummel. Men Melba gjorde så godt hun kunne og valpene løp etterhvet etter henne for å undersøke henne mer, så for valpene var det ingen tvil om at Melba bare var snill og grei. Flinke Melba, det.

Fredag kom nesten alle som skulle være med på kennelsamlingen og på kvelden var vi alle på hotellet og spiste. Lørdag startet vi med frokost på samfunnshuset og da var vi samlet både tobeinte og firbeinte. Totalt var vi rundt 30 personer og 20 hunder. Hundene løp og koste seg på fotballbanen utenfor samfunnshuset og heldigvis var værgudene på vår side så sola tittet frem stortsett hele tiden. På kvelden derimot høljet det ned og vi måtte sitte inne og kun styrte ut i regnet å grille pølser og pinnebrød før vi styrtet inn igjen. De fleste hundene hadde "lagt seg" for kvelden, det tar jo på å løpe og leke med mange andre hunder i timesvis, så kveldkosen var forbeholdt de tobeinte.

I løpet av helga fikk jeg tatt noen økter med agility og lydighetstrening på fotballbanen. Det er ikke så enkelt å trene når man får en hale av hunder etter seg som også vil smake godbiter, særlig for Melba som blir vedlig forstyrret når hun må verne om sine favorittbiter... Men så lenge de andre hundene holdt litt avstand, så var Melba på nett og når hun er det, så er hun riktig så flink.

Ellers så ble det noen skogsturer mens vi var på Nesflaten, jeg fikk kost masse med de herlige valpene til Love (som var seks uker) og det ble selvsagt masse hundeprat. Ett koselig opphold med mange hyggelige mennesker og hunder.

Melbaen til mamman sin <3

Melba tar seg en pust i bakken

Ståbilde av Melba

Ett ståbilde til

Melba og søster Nika

Melba og Enzo som forøvrig ble en smule begeistret for frøkna

Diablo og Yme

Halvparten av hundene



Melba og tantebarnet Diablo

Yme og Lukas (halvbror til Melba)

Melba, Enzo og Shira

Enzo på flørtern med Melba

Herlig hundeliv

Flere bilder fra kennelsamlinga kan ses i galleriet på hjemmesiden vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar