mandag 3. januar 2011

Nytt år og whippet på besøk

Sitter her med to gode vovser ved siden av meg. Jeg har passet Jenny siden nyttårsaften, herligste whippetjenta som sjarmerer alle og enhver i senk med sitt trygge, glade og tillitsfulle vesen. Hun har vært med på mye på få dager, først i Nordreisa og nå i Tromsø, og hun tar alt på strak arm og med godt humør, samtidig som hun smelter hjerter til både tobeinte og firbeinte. Melba ser ut til å godta å dele på oppmerksomheten, bortsett fra i hilsesituasjoner etter at matmor har vært borte, for da skal Melba helst vies all oppmerksomhet og en overglad whippet blir selvsagt i veien. Jenny på sin side lar seg ikke anfekte av at Melba tydelig sier ifra at hun må holde seg unna. Er man glad, så er man glad!

Nyttårsaften forløp som om det var dagligdags med smell, hyl og fargerike lysglimt utenfor stuevinduet. Hverken Melba eller Jenny hadde noe i mot spetakkelet og mens Melba satt på fanget mitt og så på rakettene sammen med meg, tok Jenny en liten titt i vinduet før hun gikk tilbake til å snuse og undersøke alle kriker og kroker der vi var på besøk. Herlig med slike hunder!

1. nyttårsdag dro vi på besøk til Flatvoll hvor Jenny fikk løpe og kose seg sammen med Koda og Ricko. Sistnevnte ble en smule betatt av den sorte frøkna, og han klarte ikke slippe henne ut av synet hverken inne eller ute. Jenny på sin side viste border collien at hun kan løpe fort og hun koste seg stort når hun fikk være med en hund som orket å løpe like mye som hun ville.

Ellers har jula forløpt med god mat for både to- og firbeinte, flotte turer, julebesøk og familiekos. Og som vanlig går tida altfor fort...


Melba har fått julegave som lukter godt

Ikke så rart når den inneholdt ikke mindre enn en femretters!
Melba tømte tre av skålene, deretter var hun mett i ett døgn! Mektig kost i julegaver, altså.

Kira åpner også julegaver

Jenny har kommet til Nordreisa

Og så til Tromsø. Fine jentene slapper av.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar