søndag 24. januar 2010

Løpetid, hundetreff og utstillingstrening

I dag var vi på hundetreff og Melba fikk kose seg på to runder med treff sammen med fem hunder. Hun fikk løpetid på fredag, 8,5 måned etter forrige løpetid, men gutta lot henne være i fred. Litt mas fra Shadow (Dvergpinscher), men han tok fort hintet om å la vær, så holdt seg for det meste unna og var bare å sjekka innimellom.

Etter treffet var det trening i parkeringshuset, og i dag trente jeg kun utstilling! Nesten så det føltes som å ikke være på trening når en kun trener på utstilling, men vi trenger det også innimellom, så får vi ta lydighetstrening ved en senere anledning. Melba stod som en påle på bordet, logret og koste seg med å bli belønnet. Greit når det er trening og mor ikke er nervøs... Fikk henne også til å trekke frem i båndet når jeg hadde en til å gå foran med belønning, men straks den forsvinner er vi i "gå-pent-i-bånd"- og fri-ved-fotenmodus"... Men men, får bare fortsette å trene.

Siden Marita skal stille Melba i Harstad (pga nervøs matmor...), så gikk hun litt med Melba. Melba går faktisk bedre med henne siden Marita ikke har trent henne noe, og man slipper i det minste fvf-tingen. Og det er jo positivt. Men hun blir likevel litt trippete istedet for å lange ut, så har enda mye å jobbe med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar