søndag 10. januar 2010

Pinschertreff og hundetreff

I går hadde vi årets første pinschetreff, og i regnværet som har tatt til etter ukesvis med frost, så møtte fire tisper og en hannhund (alle dvergpinschere) med eiere opp på "slottet". Melba koste seg sammen med Suzi, Ultra, Luna og Ailo og selv om det var både vått og kaldt, så holdt de varmen med å løpe i snøen som ennå ikke var regnet bort.

I dag var vi på hundetreff på "slottet". Det var satt opp treff både klokka tolv og klokka ett, så vi møtte opp på det første treffet og ble like så godt med på det andre også. Melba var først sammen med fem andre små og mellomstore hunder som hun ikke har møtt før. Koselig å treffe nye hunder og folk innimellom. Det har regnet konstant siden i går, noe som har resulteret i blankis og vanndammer over det hele, så hundene småløp for det meste rundt og konsentrerte seg om å holde seg på bena fremfor å leke med hverandre.

I runde nummer to var Melba sammen med Diamant (Cocker spaniel), Suzi (dp), Asta (Vorsteh) og Anton (Border Terrier), så nå var det bare kjente hunder å treffe. Vi gikk til ett område der ikke all snøen var regnet bort, så da ble det litt mer lek når hundene hadde ett bedre underlag å løpe på. Etter to timer med hundetreff i regnet (ja, det regner fortsatt!), var det godt å komme hjem å ta av seg våte klær. Men tross drittvær(!) var det godt å være i gang med hundetreff igjen etter lang juleferie! Det tror jeg Melba var enig i!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar